رینوپلاستی تقویتی

در گذشته جراحی زیبایی بینی محدود به کوچک کردن و جمع کردن بینی بود و بینی کوچک وسر بالا و قوس دار و اصطلاحاً عروسکی ، بینی دلخواه و مورد پسند بود. امّـــا امروزه علم جراحی زیبایی بینی دستخوش تحولی شگرف شده ، به نحوی که « رینوپلاستی تقویتی » در حال از رده خارج کردن « رینوپلاستی سنتی » می باشد.

رینوپلاستی تقویتی

منظور از رینوپلاستی تقویتی چیست؟

در رینوپلاستی تقویتی جراحی زیبایی بینی فقط محدود به کوچک کردن بینی نیست بلکه در این روش جراح ضمن اینکه قسمت هایی از بینی را برداشته و کوچک می کند ممکن است لازم باشد قسمت های دیگری از بینی را تقویت کند تا نتیجۀ نهایی بینی زیبایی باشد که به عملکرد اصلی آن که همان تنفس است آسیبی وارد نشده باشد. واضح است که این بینی دیگر خیلی کوچک و سربالا نخواهد بود و نمای بینی ای که به طور افراطی عمل شده را نخواهد داشت.

با رعایت موارد فوق احتمال پیدایش عارضه به دنبال عمل جراحی زیبایی بینی بسیار کاهش خواهد یافت. البته یک جراح متبحر با معاینه بینی می تواند پیش بینی کند که اگر یک بینی خاص تحت عمل جراحی زیبایی قرار گیرد ممکن است دچار یک عارضۀ خاص شود. که در این صورت جراح باید این مطلب را با متقاضی عمل در میان گذاشته و سعی کند او را از انجام این عمل منصرف نماید.

منظور از رفع عوارض رینوپلاستی در جراحی ترمیمی چیست؟

نقصان بافتی در عوارض ناشی از برداشتن بیش از حد بافت های بینی ، باید به صورتی مناسب جبران شود. در این حالت ممکن است که بافت هایی از قسمت های دیگر بینی و یا از قسمت های دیگر بدن مانند غضروف دنده یا گوش برای جایگزینی استفاده شود. این بافت ها پیوند نامیده می شوند. بهتر است که پیوندها از خود فرد، در همان زمان برداشته شود و برای او مورد استفاده قرار گیرند.

به طور مثال در فردی که دچار بسته شدن دریچه داخلی بینی شده می توان با افزودن پیوندهای غضروفی، تا حدی به باز شدن دریچه کمک کرد. اگر تنگی دریچه داخلی بینی خفیف تا متوسط باشد، این پیوندها را می توان از خود بینی برداشت ، اما در موارد شدید ممکن است نیاز به برداشتن پیوند از غضروف دنده باشد.

و یا در عارضه کوچک شدن بیش از حد سوراخ های بینی ، در صورت کمبود شدید پوست پره های بینی به علت بیش از حد برداشته شدن پره ها ، قسمتی از پوست گوش به عنوان پیوند مورد استفاده قرار می گیرد.

جراحی ترمیمی بینی به مراتب دشوارتر از اعمال جراحی اولیه است. عمل جراحی زیبایی بینی یک عمل جراحی اورژانس نیست، و از طرفی مشکل ترین جراحی زیبایی در بدن می باشد، زیرا با عضوی با عملکردهای حیاتی پیچیده سروکار داریم. بنابراین افراد متقاضی جراحی زیبایی بینی باید پس از بررسی های دقیق و تحقیق لازم و صرف وقت در مورد انتخاب بهترین جراح بینی ، احتمال پیش آمدن عوارض را به حداقل برسانند.

رینوپلاستی تقویتی

اهمیت حفط عملکرد و تنفس بینی بعد از عمل جراحی

تنفس از طریق بینی برای سلامتی ما اهمیت فوق العاده ای دارد، زیرا بینی فقط مجرایی برای عبور هوا نیست بلکه ضمن عبور آن را کاملاً تمیز، گرم و مرطوب می کند. بنابراین انسداد بینی فرد را از این امتیازات محروم می سازد.

اهمیت تنفس از طریق بینی و تأثیر شگرف ظاهر بینی بر روی چهرۀ فرد، بیانگر این است که جراح بینی باید علاوه بر برخورداری از دانش لازمه و آشنایی با تکنیک های مدرن، از تجربۀ کافی نیز برخوردار باشد ، تا بتواند بین حفظ عملکرد بینی و رسیدن به بینی زیباتر تعادل برقرار کند. یک جراح با تجربه ، قبل از انجام هر تغییری بر روی ظاهر بینی ، در نظر خواهد گرفت که این تغییر باعث مختل شدن عملکرد بینی و انسداد بینی نشود.

 

درباره عوارض جراحی بینی در اینجا بخوانید

 

دکتر امین آمالی

متخصص گوش، حلق و بینی، جراحی زیبایی بینی و صورت، جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس، جراحی اختلالات خواب و فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده ، دوره تکمیلی در دانشگاه استنفورد آمریکا را گذرانده ، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و تجربه‌ ۱۵۰۰۰ عمل جراحی زیبایی و درمانی موفق را دارا می باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری مقاله

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت