درباره دکتر
دکتر امین آمالی، متخصص گوش، حلق و بینی، جراحی زیبایی بینی و صورت، جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس، جراحی اختلالات خواب، فارغالتحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران، گذراننده دوره تکمیلی در دانشگاه استنفورد آمریکا، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تجربهی 10000 عمل جراحی زیبایی و درمانی موفق، یکی از چهره برجسته و صاحب نام در زمینه جراحی زیبایی بینی و صورت در شهر تهران، عضو کمیتههای علمی و اجرایی کنگره سراسری راینولوژی، عضو کمیته علمی و اجرایی کنگرههای سراسری گوش، حلق و بینی، تالیف بیش از 70 مقاله بینالمللی با بیش از 670 ارجاع، عضو کمیته علمی کارگاههای اندوسکوپی بینی و سینوس
اطلاعات تماس
آدرس:
ایران – تهران – جردن – بالاتر از جهان کودک – کوچه صانعی – پلاک1 – طبقه4 – واحد15
شماره تماس:
02188191741
02188191742
تلگرام و واتس اپ:
09031651483
ایمیل:
draminamali@gmail.com

لیفت شقیقه بدون جراحی
لیفت شقیقه بدون جراحی
هر انسانی به طور ذاتی زیبایی را دوست دارد. به همین دلیل استفاده از روشهای مختلف زیبایی هر روز در حال گسترش است. لیفت شقیقه نیز یکی از روش های دست یابی دوباره به زیبایی از دست رفته است. شقیقهها بخشی از صورت هستند که تأثیر زیادی بر روی زیبایی فرد دارند. این نواحی از صورت با افزایش سن دچار گودی میشوند و گودی شقیقه ها می تواند روی زیبایی، شادابی و طراوت چهره تأثیر منفی بگذارد. لیفت شقیقه بدون جراحی روشی ایمن و مفید جهت رفع گودی در شقیقهها است که بدون هیچ گونه عارضه ای و یا با کمترین عارضه انجام میشود.
اهمیت لیفت شقیقه و تأثیر آن بر زیبایی چهره افراد
صورت هر فردی دارای یک ساختار مشخص است. هر گونه مشکل یا اختلالی در صورت فرد به وجود آید، این ساختار از بین میرود و می تواند زیبایی فرد را تحت تأثیر قرار دهد. شقیقهها نیز که عضوی از اعضای صورت هستند، وقتی به دلیل افزایش سن دچار گودی و چین و چروک شوند، بر تمام ساختار صورت و چهره فرد اثر منفی گذاشته و علائم پیری را نمایان می کنند.
بنابراین با افزایش سن و ظهور چین و چروک و گودی در قسمت شقیقه ها که زمینهساز بروز علائم پیری در صورت می باشند، لازم است که با استفاده از یک روش ایمن و کاربردی، این علائم از بین بروند تا صورت همچنان زیبا و جوان باقی بماند. تزریق بوتاکس در شقیقه ها بسیار در این امر مؤثر بوده و حتی سبب میشود که چهره فرد بسیار جوانتر از قبل شود.
اهداف لیفت شقیقه با تزریق بوتاکس
لیفت شقیقه بدون جراحی چگونه انجام میشود؟
پزشک متخصص برای انجام لیفت شقیقه با روش تزریق بوتاکس، ابتدا نقاطی از شقیقه های فرد را که دارای بیشترین چین و چروک هستند، بررسی کرده و محل دقیق تزریق را مشخص مینماید. انتخاب صحیح محل تزریق بسیار حائز اهمیت است زیرا این مهارت پزشک در نتیجه
نهایی و رضایت بخش بودن لیفت تأثیر مستقیم دارد.
سپس پزشک با ایجاد یک بی حسی موضعی در شقیقه ها و ضدعفونی کردن محل تزریق، عمل تزریق را انجام می دهد. ضدعفونی صحیح محل تزریق نیز اهمیت بسیار زیادی دارد تا از احتمال ورود میکروب های مختلف به داخل بدن جلوگیری شود.
مزایای لیفت شقیقه بدون جراحی
سرعت بالای این تکنیک
یکی از مزایای تزریق در شقیقه ها سرعت عمل بالای این روش می باشد. از آنجایی که مقدار بوتاکسی که در شقیقه ها استفاده می شود بسیار کم است، معمولاً این تزریق در مدت زمان اندکی انجام می شود و نیازی به صرف وقت و زمان طولانی برای انجام این عمل زیبایی نمی باشد.
عدم نیاز به جراحی و عوارض کمتر
لیفت شقیقه با روش تزریق بدون هیچ گونه برش و جراحی انجام می شود، در نتیجه عوارض و دوران نقاهت و مراقبت های خاص پس از جراحی را ندارد و معمولاً بدون هیچ عارضه ای و یا با کمترین عارضه به نتیجه ای مطلوب و رضایت بخش می رسد.
نتیجه طبیعی این روش
پس از تزریق بوتاکس در شقیقه ها همه چیز کاملاً طبیعی به نظر میرسد و هیچگونه علامت و نشانه غیر طبیعی در صورت و چهره فرد مشاهده نمیشود. همین امر سبب محبوبیت این روش زیبایی در بین مردم شده است.
مقرون به صرفه بودن تزریق
تزریق بوتاکس تکنیکی است که از نظر هزینه نیز نسبت به سایر روشهایی که برای رفع گودی و چین و چروک در شقیقه انجام می شوند، بسیار کم هزینه تر و مقرون به صرفه تر می باشد و افراد می توانند با صرف کمترین هزینه بهترین نتیجه را از لیفت شقیقه های خود به دست بیاورند.
غیر تهاجمی و ایمن بودن تزریق
لیفت شقیقه با روش تزریق اگر توسط پزشک متخصص و با تجربه، و با استفاده از مواد اصل و مطمئن انجام شود هیچ خطر و عارضه ای نخواهد داشت و روشی کاملاً بی خطر و ایمن در عمل های زیبایی می باشد.
توجه داشته باشید که سلامتی عمومی افراد و عدم ابتلای آنها به بیماری خاص یا نداشتن حساسیت در انجام این روش بسیار حائز اهمیت است و افراد باید بدانند که در صورت ابتلا به این موارد حتماً ضروری است که پزشک را از بیماری یا حساسیت خود آگاه و مطلع نمایند.
عوارض تزریق در لیفت شقیقه
تزریق بوتاکس به شقیقه ها یکی از بهترین روشهای زیبایی جهت پر کردن حجم از دست رفته پوست در این قسمت از صورت و کمک به فرم گرفتن بهتر ابرو و چهره است. این روش نیز همانند سایر روش های درمانی و زیبایی دارای عوارضی طبیعی و موقت است که پس از چند روز کاملاً برطرف می شوند و نتیجه ی نهایی و مطلوب تزریق نمایان می شود.
عوارض طبیعی و موقت تزریق شامل موارد زیر می باشد:
توجه داشته باشید که همین روش غیرتهاجمی و ایمن نیز مثل سایر روش ها اگر توسط پزشک غیر متخصص و بی تجربه که علم و مهارت لازم و کافی را ندارد، انجام شود، می تواند عوارض شدید و جبران ناپذیری را در صورت و چهره فرد به جا بگذارد.
آیا لیفت شقیقه بدون جراحی دائمی است؟
اصولاً عمل لیفت با روش تزریق یک تکنیک موقتی است و اغلب بین چند ماه تا یک سال ماندگاری دارد. اما در صورتی که این عمل توسط یک متخصص با تجربه و ماهر، به روش صحیح و حرفه ای انجام شود و از بوتاکس معتبر و اصل استفاده شود، ماندگاری اثر و نتیجه این روش زیبایی تا دو سال باقی خواهد ماند.
جراحی لیفت ابرو و انواع روش های آن
کج شدن بینی بعد از جراحی
کج شدن بینی بعد از جراحی – فرم طبیعی و نرمال بینی انسان با وجود تنوع زیادی که دارد، یک هرم متناسب بر روی خط تقارن صورت است که با تیغه بینی، پرههای بینی و شیب استاندارد بینی تعریف می شود. تناسب بینی برخی افراد به دلایل مختلفی از جمله علل مادرزادی یا بروز حادثه، برهم میخورد و در فرم و اندازههای راست و چپ بینی اختلال ایجاد می شود و ظاهر نامناسبی را برای صورت فرد ایجاد می کند.
کج شدن بینی پس از جراحی نیز علت دیگری در ایجاد اختلال در شکل طبیعی بینی است که تأثیر منفی بر زیبایی و چهره ی فرد خواهد گذاشت. این عارضه به دلیل جراحی نادرست توسط جراح غیرمتخصص و غیرحرفه ای یا عدم رعایت صحیح مراقبت های پس از جراحی توسط بیمار به وجود می آید.
علت کج شدن بینی بعد از جراحی چیست؟
1- انحراف مادرزادی بینی
رایجترین علت کج بودن بینی، انحراف در شکل و فرم تیغه بینی به صورت مادرزادی است. این انحراف باعث میشود که ظاهر بینی کج بهنظر برسد.
2- ضربه و آسیب به بینی
حوادثی مانند تصادف، ضربه خوردن و شکستگی بینی میتواند ساختار هرمی شکل بینی را دچار اختلال و تغییر کند و با از بین رفتن تناسب و قرینگی، بینی کج دیده شود.
3- کج شدن بینی پس از رینوپلاستی
در برخی موارد کج شدن بینی بعد از عمل رینوپلاستی اتفاق میافتد که این خود در پی دو عامل مهم ایجاد می شود:
تکنیک نادرست جراحی
عدم تبحر و تجربه کافی جراح و تکنیک و جراحی نادرست او می تواند منجر به ایجاد اختلال در تقارن تیغه بینی و نامتناسب شدن شکل هرمی بینی شود و نتیجه عمل غیرمطلوب و بینی فرد پس از جراحی کج خواهد بود.
عدم رعایت مراقبت های پس از جراحی
افرادی که مراقبتهای بعد از جراحی زیبایی بینی را جدی نمی گیرند و با ضربه زدن، فشار وارد کردن، ماساژ و خواب نادرست و … به بینی جراحی شده خویش آسیب وارد می کنند، موجب کج شدن بینی خود که هنوز استحکام و ثبات لازم را پیدا نکرده، خواهند شد.
تفاوت انحراف بینی و کجی بینی
در انحراف بینی، تیغه بینی دچار انحراف و مشکل است در حالی که اغلب هیچ دفرمگی بر روی بینی مشاهده نمی شود و فقط پزشک متخصص با بررسی و معاینه دقیق و عکس برداری آن را تشخیص می دهد.
انحراف بینی همچنین ممکن است تنفس فرد را دچار اختلال کند و مشکلاتی مانند خر و پف، آپنه خواب، گرفتگی بینی، سردرد، خون دماغ و موارد اینچنینی که از عوراض و پیامدهای انحراف تیغه بینی می باشند، را برای فرد ایجاد کند.
بنابراین انحراف بینی یک اختلال پزشکی است که معمولاً در ظاهر مشخص نبوده و مشکلات تنفسی بیمار با انجام یک جراحی انحراف بینی برطرف می شود و فرد میتواند سطح زندگی بهتری را تجربه کند.
اما کجی بینی عارضه ای است که از نظر زیبایی اهمیت دارد، زیرا کج بودن بینی فرد در صورت او کاملاٌ مشخص است و زیبایی چهره فرد را دچار اختلال کرده است. این مشکل با انجام جراحی زیبایی بینی توسط یک متخصص متبحر رینوپلاستی برطرف می شود و تقارن بینی و زیبایی چهره فرد به او بازگردانده می شود.
راه های درمان کج شدن بینی بعد از جراحی
فرم و شکل واقعی بینی پس از رینوپلاستی، به دلیل تورم بعد از عمل، مشخص نیست و حداقل یک سال زمان لازم است تا تورم بینی به طور کامل از بین برود و بینی فرم واقعی خود را نشان دهد. بعد از گذشت این زمان اگر شکل ظاهری بینی دچار کجی و عدم قرینگی باشد، باید علت آن تشخیص داده شود و با روش صحیح و مناسب درمان شود.
اصلاح کجی بینی با ماساژ
در مواردی که علت کج شدن بینی پس از جراحی رینوپلاستی، عدم جدی گرفتن مراقبتهای بعد از عمل باشد و آسیب وارده شدید و جدی نباشد، پزشک متخصص با روش درمانی ماساژ اختلال ایجاد شده را برطرف می کند و بینی را به حالت و فرم متناسب باز می گرداند. ولی اگر آسیب وارده به بینی شدید باشد، در این صورت امکان باز گرداندن آن به حالت اولیه توسط ماساژدرمانی میسر نیست و تنها با روش جراحی ترمیمی بینی میتوان اختلال ایجاد شده را برطرف کرد.
اصلاح کجی بینی با جراحی ترمیمی
در موارد نادری از عارضه کج شدن بینی پس از جراحی زیبایی، که به دلیل اشتباه پزشکی و عدم تخصص، مهارت و تجربه کافی جراح ایجاد شده باشد، چون ساختار اسکلتی و غضروفی بینی دچار دفرمگی و عدم قرینگی شده، تنها روش درمان، جراحی ثانویه و ترمیمی است و لازم است تا یک جراح متبحر و با تجربه با استفاده از تکنیک پیوند غضروف، آسیب وارد شده به اسکلت بینی را اصلاح و ترمیم کند و فرم و شکل متقارن و متناسب بینی را بازسازی نماید.
جراحی ترمیمی با پیچیدگی بیشتری همراه است زیرا جراح باید با عمل پیوند غضروف روی بافت های آسیب دیده بینی، مشکلات مختلفی را که در جراحی اولیه ایجاد شده، برطرف و اصلاح کند. بنابراین ضروری است که افراد برای اصلاح و ترمیم بینی کج شده خود حتما به یک جراح متخصص و با تجربه جراحی ترمیمی مراجعه کنند.
قاعدتاً این جراحی به دلیل اهمیت و پیچیدگی که دارد، هزینه بیشتری هم نسبت به جراحی اولیه خواهد داشت. پس بهتر است که افراد از همان ابتدا برای انجام جراحی زیبایی بینی خود به یک جراح با تجربه و متبحر مراجعه کنند تا دچار عوارض و مشکلات پس از جراحی و پرداخت هزینه های بیشتر جهت رفع این مشکلات نشوند.
گرفتگی بینی بعد از جراحی بینی
گرفتگی بینی بعد از جراحی بینی
گرفتگی بینی بعد از جراحی ، مشکل تنفسی که در حالت عادی، در مواقع آلرژی و سرماخوردگی شایع است، یکی از مشکلات رایجی است که پس از رینوپلاستی به علل مختلفی ایجاد میشود و موجب اختلال در تنفس فرد می شود. به طور مثال: گرفتگی بینی پس از جراحی بینی می تواند به دلیل خونریزی و تورم بینی پس از جراحی باشد. تورم بینی بعد از جراحی بینی، عارضه ای طبیعی است که ممکن است موجب انسداد و گرفتگی بینی شود و تنفس فرد را به صورت جزئی دچار مشکل کند. این عارضه مشکل حادی نبوده و با کاهش تورم و رعایت مراقبت های توصیه شده، به راحتی برطرف می گردد.
ولی باید بدانید که گرفتگی بینی پس از جراحی بینی، ممکن است علل مهمتری مانند عوارض ناشی از جراحی نامناسب و غیرحرفه ای داشته باشد که عدم تشخیص علت و برطرف نشدن آن می تواند برای فرد مشکلات تنفسی ماندگار و عوارض شدیدتری را به وجود آورد. بنابراین تشخیص صحیح علت گرفتگی بینی پس از جراحی بینی، در رفع گرفتگی و درمان مشکلات تنفسی ناشی از آن بسیار حائز اهمیت بوده و نیاز به معاینه دقیق و تشخیص ماهرانه یک جراح و متخصص متبحر و با تجربه رینوپلاستی دارد.
علت و عوامل گرفتگی بینی بعد از جراحی بینی چیست؟
وجود پانسمان و تامپون درون حفره های بینی
وجود پانسمان و تامپون درون حفره های بینی از عواملی است که راه تنفس فرد را بسته و تنفس او را دچار مشکل میکند. طبعاً بعد از خارج کردن پانسمانها گرفتگی بینی رفع شده و تنفس فرد بهبود مییابد. در روش نوین جراحی در جهان از تامپون استفاده نمی شود و دکتر امین آمالی در جراحی های خود از تامپون استفاده نمی کنند و زیباجو پس از جراحی به راحتی میتواند با بینی نفس بکشد.
وجود لخته های خون درون حفره های بینی
خونریزی بینی پس از جراحی به دلیل جراحات وارده به عروق داخل بینی طبیعی بوده و خشک شدن این لخته های خون درون حفره های بینی میتواند یکی از علتهای گرفتگی بینی و بروز مشکل در تنفس فرد باشد. جراح این مشکل را با پاکسازی حفره های بینی از لخته های خون و مهار خونریزی بینی، برطرف می نماید. بیمار نیز با توجه کردن به توصیه های پزشک و شستشوی مرتب بینی و سینوس های خود با سرم سدیم کلراید می تواند از خونریزی و احتقان بینی خود پیشگیری کند.
خشکی بینی بعد از جراحی
احساس خشکی در بینی پس از رینوپلاستی، به دلیل کاهش توربینت بینی عارضه ای طبیعی است. (توربینت بینی بخش مهمی از بینی است که دمای هوا را گرم میکند، حسگرهای محیطی را ارزیابی میکند و هوای مناسب را به داخل ریه هدایت میکند.) وقتی توربینت کاهش می یابد، دما و رطوبت هوای تنفسی به طور طبیعی تنظیم نخواهد شد، در چنین شرایطی فرد دچار خشکی بینی خواهد شد. برای رفع این حالت جراح استفاده از اسپری سالین یا سدیم کلراید را که موجب افزایش رطوبت در حفره های بینی میشود، به بیمار توصیه می کند. چرب کردن داخل بینی با استفاده از پماد ویتامین آ یا وازلین نیز میتواند خشکی بینی را کاهش دهد. عدم درمان خشکی بینی سبب پارگی و خونریزی رگهای داخلی بینی شده و فرد را دچار خون دماغ می کند.
تورم بینی بعد از جراحی
یکی دیگر از دلایل گرفتگی بینی پس از جراحی بینی، تورم پس از جراحی است. جهت کاهش تورم و رفع انسداد بینی، راهکارها و توصیه هایی به بیمار می شود که با انجام و رعایت آنها، تورم کاهش یافته و مشکل تنفسی و گرفتگی بینی بیمار برطرف می شود.
مشکلات ساختاری بینی ناشی از جراحی نادرست
گرفتگی بینی و مشکلات تنفسی حاد پس از جراحی بینی، می تواند به دلیل نوع جراحی و عوارض ناشی از یک جراحی غیر متبحرانه باشد. این مشکلات ممکن است به دلیل جراحی نامناسب پولیپ بینی یا انحراف تیغه بینی به وجود بیایند. اگر انحراف بینی یا پولیپ بینی به خوبی درمان نشده باشند، فرد دچار گرفتگی بینی و مشکلات شدید تنفسی خواهد شد. این مشکلات معمولاً در زمانهای خواب و استراحت به شدت بروز میکند و برای رفع آنها ساختار بینی فرد باید توسط یک جراح ماهر و با تجربه، جراحی ترمیمی و بازسازی شود.
علائم گرفتگی بینی بعد از جراحی
با توجه به مطالبی که ذکر شد، انتخاب پزشک متخصص و باتجربه ی رینوپلاستی تأثیر مستقیمی بر کاهش ریسک اختلالات تنفسی بعد از جراحی دارد. شما می توانید با انتخاب یک جراح متبحر به نتیجه مطلوب جراحی بینی خود اطمینان داشته باشید و با استفاده به موقع از داروهایی که پزشکتان تجویز کرده و با جدی گرفتن مراقبت های پس از جراحی، عوارض پس از جراحی از جمله گرفتگی بینی و مشکلات تنفسی را کنترل و پیشگیری کنید.
درمان خارش بینی