در این ویدیو داستان دختری آلمانی را مشاهده میکنید که چندی پیش برای عمل زیبایی بینی به دکتر امین آمالی مراجعه کرده است. این جراحی ششمین جراحی بینی او بوده و پنج عمل قبلی در آلمان انجام شده.
سباحت در پی جراحیهای متعدد و ناموفقی که انجام داده بود، تصمیم گرفت برای بار دیگر اقدام به عمل زیبایی بینی کند و این بار شانس خود را در کشوری دیگر امتحان کند. در نتیجه سرچ و تحقیقات فراوانی که انجام داد و با مشاهده رزومه و جراحیهای موفق پزشکان مختلف، در نهایت دکتر امین آمالی را به عنوان پزشک جراح خود انتخاب و به قصد انجام جراحی توسط ایشان به ایران سفر کرد.
جراحی بینی سباحت به علت جراحی های متعدد و آسیب فراوانی که بافت بینی دیده بود یکی از ریسک پذیرترین جراحیهای ترمیمی بود که در نهایت با موفقیت انجام شد و او بارضایت کامل ایران را ترک کرد.
صحبتهای سباحت را در این ویدیو میتوانید مشاهده کنید.
