جراحی بینی گوشتی ( بهترین مدل بینی گوشتی + نمونه کار)

فهرست مطالب

ممکن است شما از آن دسته افرادی باشید که دارای بینی گوشتی هستند و تصمیم دارید برای جراحی کردن آن ، اقداماتی انجام دهید. بینی‌های گوشتی معمولاً ساختار پهنی دارند که این عامل از زیبایی آن کم می‌کند. اگر متقاضی جراحی بینی گوشتی هستید حتماً یکی از خواسته‌های شما از جراح این است که خط کانتور زیبایی برای بینی گوشتی ایجاد کند و آن را از حالت صاف و پهنی در بیاورد. مانند هر جراحی دیگری ، عمل بینی گوشتی دارای مزای ا، عوارض جانبی ، روش‌های مختلف جراحی و غیره می‌باشد گه در ادامه توضیحات مختص به آن برای شما توضیح داده شده است.

چگونه تشخیص دهیم بینی‌مان گوشتی است؟

برای تشخیص نوع بینی ، جراح ضخامت پوست و استحکام بافت استخوانی و غضروفی تشکیل دهنده بینی را در نظر می‌گیرد. پوست بینی‌های گوشتی معمولاً ضخامت بالایی داشته و استحکام بافت استخوانی و غضروفی آن کم است. در بسیاری از موارد نوک بینی گوشتی از غضروف نرم است که حالت پیازی شکل را برای آن ایجاد می‌کند.

تکنیک جدید برای عمل بینی های گوشتی چیست؟

در سال‌های اخیر ، تکنیک جدیدی به نام رینوپلاستی تقویتی برای عمل بینی ‌های گوشتی مطرح شده است. این روش به ویژه برای افرادی که پوست ضخیم و بافت نرم زیادی در بینی دارند ، مناسب است.

در این تکنیک جراحی بینی گوشتی ، جراح به جای برداشتن بافت اضافی ، سعی می‌کند ساختار بینی را تقویت کند. این کار معمولاً با استفاده از غضروف خود بیمار انجام می‌شود. برای عمل بینی گوشتی ، غضروف می‌تواند از قسمت‌های دیگر بدن مثل گوش یا دنده برداشته شود.

جراح با قرار دادن این غضروف‌ ها در نقاط خاصی از بینی ، به آن شکل می‌دهد. این کار باعث می‌شود که پوست روی یک چارچوب محکم‌ تر قرار بگیرد و شکل بهتری پیدا کند. همچنین ، این روش جراحی زیبایی بینی گوشتی به حفظ عملکرد تنفسی بینی کمک می‌کند.

یکی از مزایای این روش این است که نتیجه آن طبیعی ‌تر به نظر می‌رسد. همچنین ، احتمال بازگشت شکل قبلی بینی در این روش کمتر است. البته باید توجه داشت که بهبودی کامل ممکن است چند ماه طول بکشد ، زیرا پوست باید با شکل جدید بینی سازگار شود.

چه مواردی در نتیجه جراحی بینی گوشتی مؤثر هستند؟

به طور کلی نتیجه حاصل از عمل بینی گوشتی ، دائمی و برگشت ناپذیر است. عوامل مختلفی می‌توانند نتیجه جراحی کردن بینی گوشتی را تحت تأثیر قرار دهند. از جمله این موارد عبارت‌اند از:

  1. انتخاب درست مدل برای عمل زیبایی بینی گوشتی : ساختار دماغ‌های گوشتی به گونه‌ای است که شما را در انتخاب مدل‌های مختلف برای رینوپلاستی کمی دچار محدودیت می‌کند. پس لازم است در این خصوص با جراح خود مشورت داشته باشید.
  2. عمل به توصیه‌های بهترین جراح بینی تهران : پیش و پس از جراحی بینی گوشتی ، از سوی پزشک دستورالعمل‌های مراقبتی را دریافت خواهید کرد که باید به درستی و به طور کامل آن را رعایت کنید.
  3. صبر و شکیبایی: نتیجه عمل بینی گوشتی برای نمایان شدن ممکن است به یک سال و گاها بیشتر هم زمان نیاز داشته باشد. شمایی که تحت عمل دماغ گوشتی قرار گرفتید باید از این مورد آگاه بوده و در این مسیر صبور باشید.

تصاویر قبل و بعد از عمل بینی گوشتی طبیعی

انتخاب بهترین مدل برای عمل بینی گوشتی

انتخاب مدل مناسب برای عمل زیبایی بینی گوشتی ، به مراتب ظرافت و دقت بیشتری نسبت به بینی های استخوانی نیاز دارد. چرا که پوست ضخیم تر و غضروف ضعیف تر در بینی های گوشتی ، چالش هایی را برای جراح ایجاد می کند و دستیابی به نتیجه ایده آل عمل جراحی بینی گوشتی را سخت تر می سازد. در ادامه به برخی از نکات کلیدی در انتخاب بهترین مدل برای جراحی زیبایی بینی گوشتی می پردازیم:

1. تناسب با اجزای صورت: انتخاب مدل بینی گوشتی باید با در نظر گرفتن تناسب و تعادل آن با سایر اجزای صورت انجام شود. بینی نباید بیش از حد کوچک یا بزرگ شود و با فرم کلی صورت هماهنگی داشته باشد. جراح بینی باتجربه با بررسی دقیق تناسبات صورت شما ، می تواند بهترین مدل را برایتان پیشنهاد دهد.

2. حفظ عملکرد بینی: عملکرد تنفسی بینی گوشتی به اندازه زیبایی آن اهمیت دارد. در عمل بینی گوشتی ، جراح باید علاوه بر ایجاد ظاهری زیبا ، به حفظ عملکرد طبیعی بینی نیز توجه داشته باشد. انتخاب تکنیک های مناسب و ظرافت در حین جراحی بینی گوشتی ، از انسداد تنفسی بعد از عمل جلوگیری می کند.

3. محدودیت های بینی های گوشتی: باید واقع بین باشید و انتظارات خود را متناسب با محدودیت های بینی های گوشتی تنظیم کنید. ایجاد قوس های تیز و عروسکی در این نوع بینی ها به دلیل ضخامت پوست ، دشوارتر است و ممکن است نتایج ایده آل را به همراه نداشته باشد. جراح با تجربه ، ضمن ارائه مشاوره صادقانه ، شما را در انتخاب مدلی واقع بینانه راهنمایی خواهد کرد.

4. مدل های محبوب بینی گوشتی: با وجود محدودیت ها ، مدل های مختلفی برای عمل بینی گوشتی وجود دارد که از جمله می توان به مدل طبیعی ، نیمه فانتزی و عروسکی اشاره کرد.

  •  مدل طبیعی: در این مدل ، تغییرات اعمال شده ظریف و نامحسوس هستند و بینی فرمی طبیعی و متناسب با اجزای صورت پیدا می کند و به گونه بهترین مدل برای جراحی بینی های گوشتی است.
  •  مدل نیمه فانتزی: قوس ملایمی در پل بینی ایجاد می شود و نوک بینی کمی جمع تر می شود.
  •  مدل عروسکی : تغییرات بیشتر و واضح تری در بینی ایجاد می شود، قوس بینی تیزتر می شود و نوک بینی به شدت جمع می شود.

انتخاب نهایی مدل بینی برای جراحی بینی گوشتی به سلیقه شما ، نظر جراح و تناسب آن با اجزای صورتتان بستگی دارد.

علت بزرگ شدن بینی گوشتی بعد از عمل

یکی از نگرانی های افرادی که متقاضی عمل زیبایی بینی گوشتی هستند ، بزرگ شدن بینی گوشتی بعد از عمل است. ممکن است بعد از برداشته شدن گچ بینی شما با یک بینی گوشتی بزرگ روبرو شوید و همین مسئله شما را از نتیجه عمل ناراضی کند. اما باید بدانید که بینی های گوشتی برای رسیدن به نتیجه نهایی بعد از عمل به کمی زمان بیشتری نیاز دارند و یکسری مشخصه های این نوع از بینی ها باعث میشوند در زمان ریکاوری ، بزرگتر از اندازه آن دیده شوند. از جمله علت های بزرگ شدن بینی گوشتی بعد از عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تورم طبیعی پس از عمل:پس از عمل بینی گوشتی ، ورم یک واکنش طبیعی بدن است. این تورم در بینی های گوشتی بخاطر ضخیم بودن پوست بینی و تجمع مایعات در بافت نرم ، معمولا به میزان بیشتری دیده شده و همین امر موجب بزرگ به نظر رسیدن دماغ گوشتی بعد از عمل می شود. البته که ورم موقتی بوده و با گذشت زمان بهبود پیدا می کند.
ویژگی های بینی گوشتی:همانطور که گفتیم ضخامت پوست دماغ های گوشتی بالاست. علاوه بر آن دارای بافت چربی هستند. این موارد باعث التهاب بیشتر بینی گوشتی تازه عمل شده می شوند و تا زمانی که التهاب ها بهبود پیدا کنند ، شما آن را بزرگتر از سایز واقعی می بینید.
تکنیک جراحی:یکی دیگر از علت های بزرگ شدن بینی گوشتی بعد از عمل می تواند تکنیک جراحی باشد. اگر جراحی بینی گوشتی توسط جراح ماهر انجام نشود ، ممکن است تکنیک کاربردی مناسب نباشد و بینی گوشتی به خوبی عمل نشود.

تکنیک‌های مختلف عمل بینی گوشتی

همان‌طور که می‌دانید ، جراحی زیبایی بینی گوشتی از طریق یکی از دو روش باز یا بسته انجام می شود.

  • جراحی بینی گوشتی به روش باز: این روش برش‌ها در بخش خارجی بینی بر روی ناحیه کلوملا ایجاد شده و پزشک با برداشتن پوست ، پروسه را آغاز می‌کند.
  • جراحی بینی گوشتی به روش بسته: در این متد رینوپلاستی ، برش‌ها کمی محدودتر بوده و از داخل بینی ایجاد می‌شوند.
  •  

اقدامات مهم قبل از عمل بینی گوشتی

همانند سایر پروسه‌های رینوپلاستی ، قبل از جراحی بینی گوشتی نیز اقدامات مهمی وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند تا برای عمل به آمادگی کامل برسید.

  • مشاوره با پزشک: ملاقات با جراح بینی گوشتی اولین گام است. در این ملاقات ، پزشک شما نیازهای شما را بررسی می‌کند و جزئیات عمل زیبایی بینی گوشتی را توضیح می‌دهد. طی این جلسه شما انتظاراتتان از عمل بینی گوشتی را بیان کرده و پاسخ سؤال‌هایتان را از پزشک دریافت می‌کنید.
  • عکس و تصویربرداری: جراح برای مطمئن شدن از عملکرد دستگاه تنفسی شما ، انجام عکس‌برداری از قفسه سینه را تجویز می‌کند. در طرف دیگر برای مقایسه نتایج قبل و بعد از جراحی دماغ گوشتی ، پیش از عمل از دماغ شما از زوایای مختلف ، توسط تیم پزشکی عکس برداری به انجام می‌رسد.
  • پرونده پزشکی: در ادامه جلسه ، پزشک تمامی موارد ضمیمه شده پرونده پزشکی‌تان ، اعم از داروهای مصرفی ، بیماری‌ها ، جراحی‌های انجام شده و غیره را با دقت بررسی می‌کند تا مطمئن شود مانعی برای انجام جراحی بینی گوشتی وجود ندارد.

نکته: یکی از موارد مهم پیش از عمل زیبایی بینی گوشتی این است که برای مدتی از کشیدن سیگار و سایر دخانیات دور بمانید. بدین صورت پس از عمل دوره ریکاوری شما مختل نخواهد شد.

رضایت بیمار از نتیجه عمل بینی گوشتی بعد از یکسال

نتیجه عمل بینی گوشتی چند وقت بعد از جراحی مشخص می شود؟

نتیجه نهایی عمل بینی گوشتی معمولاً به زمان نسبتاً طولانی‌ تری نیاز دارد تا کاملاً مشخص شود. این فرآیند می‌تواند از چند ماه تا حتی یک سال یا بیشتر طول بکشد.

در هفته‌های اول بعد از جراحی بینی گوشتی ، تورم و کبودی زیادی وجود دارد. این علائم به تدریج کاهش می‌یابند ، اما ممکن است تا چند ماه ادامه داشته باشند. در این مدت ، شکل بینی به طور مداوم تغییر می‌کند و بهبود می‌یابد.

حدود ۳ تا ۶ ماه بعد از جراحی زیبایی بینی گوشتی ، بیشتر تورم از بین می‌رود و شکل کلی بینی مشخص‌تر می‌شود. در این مرحله ، بسیاری از بیماران از نتیجه عمل راضی هستند. اما باز هم این نتیجه نهایی نیست.

پس از عمل بینی گوشتی ، روند بهبودی معمولاً کندتر است. پوست ضخیم این نوع بینی‌ ها نیاز به زمان بیشتری دارد تا با شکل جدید استخوان و غضروف هماهنگ شود. به همین دلیل ، ممکن است تا یک سال یا حتی بیشتر طول بکشد تا نتیجه نهایی جراحی بینی گوشتی کاملاً مشخص شود.

مهم است که در طول این مدت صبور باشید و دستورات پزشک را به دقت رعایت کنید. مراجعه منظم به پزشک برای معاینه و ارزیابی روند بهبودی نیز بسیار مهم است.

آیا نتیجه عمل بینی گوشتی بازگشت پذیر است؟

به طور کلی این را بدانید که هر تغییری که طی جراحی راینوپلاستی بر روی بینی اعمال می‌شود ، قابل بازگشت به حالت اولیه نیست. در خصوص جراحی بینی گوشتی همیشه این شائبه وجود داشته که مدتی پس از عمل نیز دوباره بینی به حالت اول باز می‌گردد.

امروزه تکنیک‌هایی که پزشک برای اعمال تغییرات زیبایی بر روی بینی گوشتی بکار می‌گیرد ، در راستای تقویت سازی ساختمان بینی است. یعنی چه؟ در تکنیک‌های قدیمی برای اصلاح بینی ، برش‌هایی بر روی بافت‌های بینی ایجاد می‌شد؛ اما امروزه جراح بجای برش دادن ساختار را محکم‌تر می‌کند و از اعمال تغییرات بسیار زیاد صرف نظر می‌نماید.

از این بابت به شما متقاضی عزیز اطمینان می‌دهیم که پس از جراحی بینی گوشتی ، نتیجه برای همیشه برای شما ماندگار خواهد بود و فرم جدید بینی‌تان به حالت قبل از عمل باز نخواهد گشت.

مدت زمان چسب بینی گوشتی

با توجه به اینکه بینی های گوشتی بیشتر از دیگر انواع بینی ها بعد از عمل دچار التهاب و ورم می شوند ، معمولا افرادی که تحت جراحی بینی گوشتی قرار می گیرند هم بعد از عمل باید مدت بیشتری از چسب بینی استفاده کنید. گفته می شود مدت زمان چسب زدن بینی های گوشتی 6 الی 8 هفته مداوم است. جراح با بررسی دقیق بینی گوشتی عمل شده در مورد نیاز به استفاده از چسب بعد از جراحی بینی گوشتی به مدت بیشتر یا تغییر در روند چسب زدن ، تصمیم گیری می کند.

دکتر امین آمالی

دکتر امین آمالی متخصص گوش ، حلق و بینی ، جراحی زیبایی بینی و صورت ، جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس هستند. ایشان فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و دوره تکمیلی در دانشگاه استنفورد آمریکا را گذرانده است. همچنین دکتر آمالی بیش از 15000 جراحی موفق را در کارنامه خود دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

جدیدترین مجله های پزشکی

اشتراک گذاری مقاله

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت