پروتز گونه

جراحی پروتز گونه یک پروسیجر زیبایی است که در آن از ایمپلنت های مصنوعی استفاده می شود. در این پروسیجر ، ایمپلنت بر روی استخوان گونه قرار داده می شود تا آن را برجسته تر نموده و کانتور جذاب تری را در چهره خلق کند. به این ترتیب ، گونه هایی برجسته تر ایجاد می شوند و شکل ظاهری چهره ، جوان تر می شود. ایمپلنت ها اغلب از سیلیکون جامد ساخته شده اند و جراح پروتز گونه ، این فرایند را تحت بیهوشی عمومی یا بی حسی موضعی انجام می دهد.

 

جراحی پروتز گونه

 

فرایند جراحی پروتز گونه چگونه است؟

پروسیجر کاشت ایمپلنت در گونه ها اغلب در طی مراحل زیر انجام می شود:

در جلسه مشاوره با یک جراح ماهر و با تجربه ، درباره اهداف ، انتظارات و واجد شرایط بودن بیمار برای قرار گرفتن تحت جراحی بحث می شود. در این جلسه ، آناتومی صورت بررسی می شود و گزینه های ایمپلنت مختلف مورد بررسی قرار می گیرد. جراحی با قرار گرفتن بیمار تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی با هدف اطمینان از در آرامش بودن بیمار و درد نکشیدن او در طول جراحی آغاز می شود. انتخاب از میان این دو گزینه ، به انتخاب و صلاحدید پزشک وابسته است.

جراح برش هایی را در داخل دهان در نزدیکی بخش فوقانی لثه یا پلک پایین ایجاد می کند. انتخاب محل برش نیز به نوع ایمپلنت و نتیجه مورد نظر وابسته است. این برش ها به گونه ای طراحی شده اند که بر جای ماندن اسکار به حداقل برسد.  جراح حفره ای را در گونه ایجاد کرده و ایمپلنت را جایگذاری می کند. سپس برش ایجاد شده ، بخیه زده می شود و با پایان فرایند جراحی ، دوره ریکاوری آغاز می شود.

برش در جراحی پروتز گونه

محل برش برای قرار دادن ایمپلنت در این فرایند جراحی معمولاً از داخل دهان انجام می شود. جراح برش های کوچکی را در داخل دهان در لب بالا یا پایین در نزدیکی محل تلاقی لثه و بخش داخلی لب ، ایجاد می کند. این دستاورد اجازه می دهد تا بتوان ایمپلنت را بدون نیاز به ایجاد برش بیرونی و بودن ایجاد اسکار قابل رویت ، در محل مورد نظر قرار داد. ایجاد برش در داخل دهان خطر بروز عفونت را نیز کاهش داده و امکان دسترسی بهتر و یک جایگذاری دقیق تر ایمپلنت را نیز فراهم می آورد.

بهترین جراح پروتز گونه کیست ؟

انتخاب بهترین جراح برای سپردن پروتز جراحی گونه یکی از مهم ترین و تعیین کننده ترین فازهای فرایند می باشد که می تواند نقش بسیار مهمی در خلق یک نتیجه فوق العاده داشته باشد. تجربه و مهارت جراح ، از مهم ترین فاکتورهایی است که لازم است در جراح بالقوه خود جستجو کنید. حتماً عکس های قبل و بعد از عمل بیماران قبلی جراحی شده به دست جراح بالقوه تان را نگاه کنید. دیدن این عکس ها ایده های خوبی را در خصوص کیفیت و سبک کار جراح ، به دست می دهد. ریویو بیماران قبلی را نیز بخوانید تا ببینید این بیماران تا چه اندازه از جراح منتخب خود و نتیجه به دست آمده از جراحی رضایت دارند. پس از انجام تحقیقات کامل ، حتماٌ برای شرکت در جلسه مشاوره با جراح منتخب ، وقت بگیرید. اگر در فاز انتخاب جراح ، موفق عمل کرده باشید ، در واقع تضمین کرده اید که یک نتیجه ایده آل و رضایت بخش عایدتان خواهد شد.

هزینه عمل جراحی پروتز گونه چقدر است؟

هزینه جراحی گونه گذاری با پروتز به فاکتورهای متعددی وابسته است. برای مثال ، تجربه جراح ، موقعیت جغرافیایی مرکز درمان ، هزینه بیهوشی ، هزینه ایمپلنت ، و گاهی انجام فرایند های زیبایی دیگر به همراه این پروسیجر باعث می شود که نتوان قیمت ثابتی را برای آن اعلام نمود. زمانی که در جلسه مشاوره با جراح شرکت می کنید ، جراح با درک این مطلب که هزینه یکی از دغدغه های اکثر بیماران است ، در این خصوص نیز با بیمار خود گفتگو کرده و اطلاعات مفیدی را در اختیار او قرار می دهد.

آیا نتیجه عمل کاشت گونه ماندگار است؟

نتیجه به دست آمده از جراحی قرار دادن پروتز در گونه ، معمولاً یک نتیجه ماندگار و دراز مدت است. ایمپلنت ها از متریال سازگار با بافت های زنده از قبیل سیلیکون یا پلی اتیلن متخلخل ساخته شده اند و به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند ماندگاری خود را حفظ کنند. البته ، لازم است به خاطر داشته باشید که فاکتورهای فردی از قبیل بالا رفتن سن ، نوسانات وزنی و گزینه های سبک زندگی می تواند به مرور زمان بر روی شکل ظاهری ایمپلنت ها اثر بگذارد. بعلاوه ، تغییرات طبیعی در ساختار صورت و حالت ارتجاعی پوست نیز با سپری شدن پروسه بالا رفتن سن ، اتفاق می افتد. به طور کلی ، نتیجه این فرایند جراحی در صورت اجرا به دست یک جراح خوب ، ماهر و با تجربه ، یک نتیجه ماندگار می باشد.

عوارض احتمالی عمل پروتز کردن گونه ها

خوشبختانه ، فرایند پروتز گونه بعنوان یک پروسیجر بدون عارضه شهرت دارد به این معنی که بیمارانی که جراحی خود را به دست جراحان باتجربه سپرده اند ، از آن بعنوان یک تجربه بدون عارضه یاد می کنند. البته ، با توجه به تهاجمی بودن ماهیت آن مثل هر فرایند جراحی دیگر ، بروز برخی عوارض ، کاملاً اجتناب ناپذیر بوده و واکنش طبیعی بدن در تلاش برای بهبود دادن ناحیه ای محسوب می شود که در طول جراحی ، مورد تهاجم قرار گرفته است. برخی از این عوارض شامل ورم و کبودی و درد و بی حسی هستند که همگی موقتی بوده و با اجرای دستور العمل ها و توصیه های جراح در طول مدت زمانی کوتاه ، فروکش خواهند کرد.

برجسته گونه ها با پروتز بهتر است یا تزریق چربی؟

پروتز گونه و تزریق چربی به گونه هر دو فرایند های زیبایی هستند که با هدف جوانسازی چهره انجام می شوند و مزایا و ملاحظات خاص خود را دارند. انتخاب از میان این دو فرایند به نیازهای فردی هر بیمار ، ترجیحات ، و نیز توصیه های یک جراح ماهر و صاحب تجربه وابسته است. همچنین ساختار آناتومیکی صورت ، نتیجه مورد انتظار ، و توصیه های جراح که بر اساس تجربه و از زاویه علمی و هنری ارائه می شود ، نقش قابل ملاحظه ای در برگزیدن گزینه مناسب تر خواهد داشت.

جراحی تعویض پروتز گونه

در صورتی که به هر دلیلی دیگر دوست نداشته باشید که ایمپلنت در گونه هایتان باشد ، می توانید آنها را بردارید. فرایند برداشتن ایمپلنت نیز یک پروسیجر جراحی است به این معنی که لازم است دوباره زیر تیغ جراحی قرار بگیرید. بنابراین ، در فاز تصمیم گیری برای انجام پروتز گونه ، خوب موضوع را از همه جوانب بررسی کنید تا به یک تصمیم قطعی دست پیدا کنید. مشورت کردن با یک جراح خوب و با تجربه می تواند در یک تصمیم گیری قطعی بسیار کمک کند. جراح از زوایه علمی و هنری و به پشتوانه تجربه و دانش عمیق خود به موضوع نگاه می کند بنابراین توصیه ها و راهنمایی های او سطحی نبوده و می توان در دستیابی شما به هدف مورد نظرتان بسیار موثر واقع شود.

جراحی های همزمان با پروتز گونه

جراحی بزرگ کردن گونه با ایمپلنت را می توان در طول یک فرایند ترکیبی به همراه جراحی های زیبایی دیگر از قبیل رینوپلاستی ، پروتز چانه ، لیفت صورت ، بلفاروپلاستی و پروتز لب ، انجام داد. انتخاب جراحی های ترکیبی بر این اساس انجام می شود که بتواند هارمونی کل صورت را بهبود بخشیده و دستیابی به نتیجه و اهداف زیبایی مورد نظر را ممکن سازد.

دکتر امین آمالی

متخصص گوش، حلق و بینی، جراحی زیبایی بینی و صورت، جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس، جراحی اختلالات خواب و فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده ، دوره تکمیلی در دانشگاه استنفورد آمریکا را گذرانده ، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و تجربه‌ ۱۵۰۰۰ عمل جراحی زیبایی و درمانی موفق را دارا می باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

جدیدترین مقالات

اشتراک گذاری مقاله

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت