هر آنچه درباره تزریق ژل باید بدانید

فهرست مطالب

روش‌های متعددی برای جوانسازی صورت وجود دارد، تزریق ژل یکی از آنهاست. ژل روی فرورفتگی‌ها و گودی‌ها و چروک‌های صورت می‌نشیند و ظاهری جوان‌تر به پوست شما می‌بخشد. اگر قصد تزریق ژل دارید بهتر است بدانید کدام ژل و چه تزریقی برای شما مناسب است.توجه داشته باشید که اگر تزریق ژل توسط متخصص و پزشک حاذق انجام نشود می‌تواند عوارض جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.

 

تزریق ژل

 

مکانیسم عملکرد ژل‌های تزریقی به چه صورت است؟

ژل‌های تزریقی معمولا از نوع اسید هیالورونیک و کلاژن هستند. پوست در حالت طبیعی دارای اسیدهیالورونیک است که این اسید فضای بین کلاژن و الاستین را در پوست پر می‌کند، آب را در پوست نگه می‌دارد و موجب طراوت و جوانی پوست می‌شود.

با افزایش سن میزان اسیدهالورونیک در پوست کاهش می‌یابد و ما شاهد ایجاد چین و چروک افتادگی پوست و نازک شدن لب‌ها و … می‌شویم. با تزریق اسیدهیالورونیک می‌توانیم طراوت و شادابی را به پوست برگردانیم و موجب جوان‌تر شدن پوست شویم. قبل از تزریق ژل از مصرف هر تركيبي كه حاوی آسپرين، ايبوپروفن، داروهای مسكن ضد‌التهابی با دوز بالا خودداری کنید تا احتمال کبودی در محل تزریق کمتر شود.

مدت زمان تاثیر فیلر چقدر است؟

مدت دوام تاثیر یک ژل به نوع ژل تزریقی و تاحدی خود فرد بستگی دارد. علاوه بر آن تکنیک تزریق ژل نیز در دوام آن موثر است. برای مثال هیالورونیک اسید باید در لایه میانی پوست یا درم تزریق شود. اگر این اسید سطحی تر یا عمیق‌تر تزریق شود اثر آن کمتر خواهد شد.

به طور کلی مدت زمان اثر انواع ژل‌ها با مارك‌های معتبر ساخته شده در دنيا از ۶ ماه تا ۲ سال متغير است.

چه نوع ژلی برای تزریق مناسب است؟

نوع ژل تزریقی به عمق چین و محل تزریق بستگی دارد. اگر عمق چین زیاد باشد از ژل‌های غلیظ با ماندگاری بالا استفاده می‌شود. اما اگر عمق چین خیلی زیاد نباشد میتوان از ژل‌‌های رقیق تر با ماندگاری کمتر استفاده کرد. برای مثال برای چین‌های دور چشم از ژل‌های رقیق استفاده می‌کنند.

عوارض تزریق ژل

تزریق فیلر اگر توسط پزشک متخصص انجام نشود و از ژل با کیفیت و استاندارد استفاده نشود می‌تواند عوارضی در پی داشته باشد. اگر ژل کیفیت خوب و استاندارد نداشته باشد ممکن است بدن به آن واکنش نشان دهد، قوام خود را زیر پوست از دست بدهد، حالت گوله گوله پیدا کند که در این صورت تخلیه آن بسیار سخت می‌شود.

چه افرادی نباید تزریق فیلر انجام دهند؟

تزریق ژل برای افراد زیر توصیه نمی‌شود:

  • زنان باردار يا شيرده.
  • افرادي كه سابقه آسم و آلرژي دارند.
  • افراد مبتلا به ديابت كه از انسولين استفاده می‌كنند.
  • افراد دارای بيماریهای خود ايمنی مانند لوپوس و روماتيسم و سندرم نفروتيک هستند.
  • افرادی که سابقه بیماری‌های قلبی دارند و از دارو استفاده می‌کنند.
  • افرادی كه از داروی آسپيرين يا وارفارين استفاده می‌كنند.

مراقبت‌های بعد از تزریق ژل

  1. پس از تزریق فیلر مایعات فراوان بنوشید. در صورت درد کبودی و تورم بیش از حد از ادامه کمرس سرد خودداری کرده و حتما با پزشک خود تماس بگیرید
  2. به هیچ عنوان پس از تزریق ناحیه مورد نظر را ماساژ ندهید زیرا این امر موجب جابه جایی ژل‌ها و بدفرمی لب‌ها می‌شود.
  3. سعی کنید تا چند روز پس از تزریق ژل از خوردن نوشیدنی‌های گرم خودداری کنید.

دکتر امین آمالی

دکتر امین آمالی متخصص گوش ، حلق و بینی ، جراحی زیبایی بینی و صورت ، جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس هستند. ایشان فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و دوره تکمیلی در دانشگاه استنفورد آمریکا را گذرانده است. همچنین دکتر آمالی بیش از 15000 جراحی موفق را در کارنامه خود دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

جدیدترین مجله های پزشکی

اشتراک گذاری مقاله

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت